Facebook BMWARE

Diensten


Voor al uw computersupport zijn wij je aanspreekpunt. We helpen je bij de aankoop, installatie en onderhoud van al uw computerbenodigdheden.
Daarnaast beschikken wij ook over de kennis en de ervaring om uw websites en webapplicaties te ontwerpen en te beheren.

Op vraag van onze klanten bieden wij nu ook camera beveiliging aan.

Dit alles zowel voor particulieren als voor kleine ondernemingen.Computerhulp


Heeft u vragen of problemen met uw computer of randapparatuur?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tijdens een assistentie ter plaatse wordt u steeds nauw betrokken bij onze interventie. Indien u dat wenst, wordt alles haarfijn uitgelegd en krijgt u de nodige uitleg en begeleiding om in de toekomst datzelfde probleem eigenhandig te kunnen aanpakken.

Websites


Wij ontwerpen en ontwikkelen uw website. En indien u dat wenst zetten wij deze online en registreren wij uw eigen domein. Om steeds aan uw eisen te kunnen voldoen, wensen wij hier geen vast bedrag aan te koppelen. U kan steeds gratis een prijsofferte "op maat" bekomen, mits een gedetailleerde omschrijving van de gewenste website.

Web Applicaties


Wenst u een toepassing die van overal beschikbaar is, dan ontwikkelen wij voor u een online applicatie. Van zodra u over een internet verbinding beschikt, kunt u uw gegevens invoeren, raadplegen en beheren. Ook hier wordt op basis van uw behoeften een offerte opgemaakt, en kan een programma volledig op maat gemaakt worden, zodat dit volledig aansluit aan uw wensen.

Software


Heeft u nood aan het beheren van gegevens, dan zoeken wij voor u de meest geschikte software.

Is deze niet voor handen, dan ontwikkelen wij voor u een programma 'op maat'. Wij hebben kennis van VB.NET en C#.NET

Hardware


Bent u op zoek naar een nieuwe computer? Heeft uw computer een onderhoud nodig? Of zoekt hulp voor het beheren van uw computer- en netwerksystemen? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht!

Camera Beveiliging


Steeds meer en meer worden we geconfronteerd met diefstal. Een extra beveiliging is vandaag de dag dan ook geen overbodige luxe meer.

Op vraag van onze klanten bieden wij nu ook camera beveiliging aan.
Wenst u extra beveiliging van uw huis, een bepaalde ruimte, uw zaak of uw kantoren? Als AXIS Authorized Partner kunnen wij u daarbij helpen.

Wenst u meer info? Neem gerust contact met ons op en we zoeken de meest geschikte oplossing voor u.Prijzen

Tijdens een assistentie ter plaatse wordt u steeds nauw betrokken bij onze interventie. Indien u dat wenst, wordt alles haarfijn uitgelegd en krijgt u de nodige uitleg en begeleiding om in de toekomst datzelfde probleem eigenhandig te kunnen aanpakken. Voor het eerste uur zal u een prijs aangerekend worden van 50 euro Per beginnend half uur komt daar 25 euro bij.

Indien uw computer of laptop volledig opnieuw geïnstalleerd dient te worden, dan rekenen we hiervoor 90 euro aan. Alle stuurprogramma's dienen meegeleverd te worden. Deze werden meestal meegeleverd bij de aankoop van het toestel. Indien deze niet voor handen zijn, zal een meerprijs van 30 euro gerekend worden.

Wij ontwikkelen uw website en uw webapplicaties volledig op maat. We kunnen hier dus onmogelijk een vast bedrag aan koppelen. U kan steeds gratis een prijsofferte "op maat" bekomen, mits een gedetailleerde omschrijving van de gewenste website of applicatie. Bel ons gerust voor een afspraak en we bekijken samen met u de opties.

Wenst u een nieuwe computer of randapparatuur aan te schaffen? Dan is het soms moeilijk om een juiste keuze te maken. Wij luisteren naar uw behoeften, en zoeken samen met u naar het meest geschikte toestel!
Hier werken wij steeds op basis van een offerte.

Voor het plaatsen van een camerasysteem, komen wij eerst ter plaatse bekijken wat de behoeften juist zijn en waaraan het systeem moet voldoen. Ook hier werken wij steeds op basis van een offerte.

BMWARE

Voor al uw computersupport zijn wij je aanspreekpunt. We helpen je bij de aankoop, installatie en onderhoud van al uw computerbenodigdheden. Zowel voor particulieren als voor kleine ondernemingen.

Bereikbaar

Van maandag tot donderdag zijn wij bereikbaar van 18u tot 22u.

Vrijdag en in het weekend van 9u tot 18u.

Contacteer ons

  • Tel: +32(0)475/39.28.47

  • Email: info@bmware.be

  • BMWARE
    Kerkhofstraat 138
    1840 Londerzeel
    België